Blog


New Year’s Resolution: Improve my overall English.
How on Earth do I do that?

Well 2016 has already kicked in and you -like the rest of us- might be trying to set your priorities straight once again. Among others, you may be trying to find a way to improve your English language skills but somehow you haven’t got round to doing that yet. At BeeSmart language school we are […]

Postuar ne: Blog,Te Rejat

A review on “Anne of Green Gables”

“Anne of Green Gables” is the beloved classical novel by the Canadian authoress Lucy. M. Montgomery. It is the story of a little orphan girl who was adopted by Matthew and Marilla Cuthbert. Anne’s life changed radically when she came to live at Green Gables with the benevolent elderly brother and sister. There, she found […]

Postuar ne: Blog,Libra,Libri i Muajit,Te Rejat

Cfare eshte testi TOEFL? A me pershtatet mua?

Testi TOEFL (Test of English for foreign learners) eshte nje provim i normezuar i cili administrohet nga institucioni amerikan ETS (Educational Testing System).

Postuar ne: Blog,slider,Te Rejat

Let’s get down to business!

Ju njoftojme se kurset anglisht dhe greqisht, fillojne me 15 shtator. Ofrojme kurse:

Postuar ne: Blog,slider,Te Rejat

Cfare eshte testi IELTS? A eshte i duhuri per mua?

Testi i IELTS (International English language Testing System) eshte nje provim ose test formal i gjuhes angleze i mirenjohur ne nivel nderkombetar.

Postuar ne: Blog,Te Rejat

Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)

Kuadri i Perbashket Europiani  Refereces per Gjuhet CEFR eshte nje dokument celes i hartuar nga Keshilli Europian. Ky dokument i cili eshte rezultati i nje kerkimi dhe studimi te gjere shkencor, siguron nje baze te perbashket per te percaktuar mjeshterine ose aftesine ne gjuhet e huaja. Pajis kriteret e perbashketa te cilat mund te aplikohen […]

Postuar ne: Blog,Uncategorized

Pse te mesojme nje gjuhe te huaj? Dobia e dygjuhesise

Ne artikullin e meposhtem, shkrimtarja dhe lektorja kanadeze e gjuhes angleze, Anne Merritt, permbledh perfitimet e te mesuarit nje gjuhe te dyte. Te mesuarit nje gjuhe te huaj eshte me shume se nje perkrahje ne CV tende ose nje mjet praktik dhe i domosdoshem per te udhetuar neper bote. Zoterimi i nje gjuhe te dyte […]

Postuar ne: Blog,Te Rejat
mautic is open source marketing automation