Vlera e nje gjuhe te huaj

Nga vete eksperienca ime mund te them me bindje te plote qe te investuarit ne nje gjuhe te huaj eshte nje pasuri e madhe. Nje bote e re shpaloset perpara teje, gati per...

Pse te mesojme nje gjuhe te huaj? Dobia e dygjuhesise

Ne artikullin e meposhtem, shkrimtarja dhe lektorja kanadeze e gjuhes angleze, Anne Merritt, permbledh perfitimet e te mesuarit nje gjuhe te dyte. Te mesuarit nje gjuhe te huaj eshte me shume se nje perkrahje...

Let’s get down to business!

Te dashur miq, prinder, studente dhe veterane BeeSmarters, Ju njoftojme se kurset anglisht dhe greqisht, fillojne me 15 shtator. Ofrojme kurse: Per te gjitha moshat dhe nivele te ndryshme (elementary, intermediate, advanced) Kurse ne grup ose individuale Kurse pergatitore...

Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)

Kuadri i Perbashket Europiani Refereces per Gjuhet CEFR eshte nje dokument celes i hartuar nga Keshilli Europian. Ky dokument i cili eshte rezultati i nje kerkimi dhe studimi te gjere shkencor, siguron nje...

New Year’s Resolution: Improve my overall English

Well 2016 has already kicked in and you -like the rest of us- might be trying to set your priorities straight once again. Among others, you may be trying to find a way to...

Cfare eshte testi IELTS? A eshte i duhuri per mua?

Testi i IELTS (International English language Testing System) eshte nje provim ose test formal i gjuhes angleze i mirenjohur ne nivel nderkombetar. Mbi 9000 organizata ne 140 shtete duke perfshire Shqiperine njohin dhe perdorin IELTS...

Cfare eshte testi TOEFL? A me pershtatet mua?

  Testi TOEFL (Test of English for foreign learners) eshte nje provim i normezuar i cili administrohet nga institucioni amerikan ETS (Educational Testing System). Kandidate te mundshem per kete test jane: studente qe deshirojne...

Make your language learning experience count

The first thing you will notice at BeeSmart language school, is the delightfully friendly and jolly atmosphere that permeates through the classroom. You will be astonished at how fast you’ll feel comfortably “at home”. Students...

Reklama

Testimonials

Block title