Annual festive event of BeeSmart Language School

On February, 7th BeeSmart Language School had the privilege of hosting the annual festive event of students coming together and celebrating their progress in their language acquisition. The director of studies held...

My unpromising start in English

All I knew about English was that it is a foreign language and that was all. At that time in elementary school, it didn’t make my heart pound with excitement or my eyes sparkle...

Ne cdo mundim ka nje fitim

  GETSMARTERS Perveshin menget dhe i futen punes Perparojne ne mesimin e gjuheve te huaja Shikojne mundin e tyre te shperblehet Perjetojne gezim shperthyes   Provoje dhe ti  

My unpromising start with english

All I knew about English was that it is a foreign language and that was all. At that time in elementary school, it didn’t make my heart pound with excitement or my eyes sparkle...

Vlera e nje gjuhe te huaj

Nga vete eksperienca ime mund te them me bindje te plote qe te investuarit ne nje gjuhe te huaj eshte nje pasuri e madhe. Nje bote e re shpaloset perpara teje, gati per...

Reklama

Testimonials

Block title