GREQISHT

  • Grupe me 5-6 persona
  • Mesimi teresisht ne Greqisht
  • Program i larmishem
  • Ambient miqesor dhe i rehatshem
  • Staf i besueshem
  • Orare fleksibel
  • Klasa paradite dhe mbasdite
  • Eksplorim i kultures Greke
  • Cmimi 300 lek/ora