slide1

Te dashur miq, prinder, studente dhe veterane BeeSmarters,

Ju njoftojme se kurset anglisht dhe greqisht, fillojne me 15 shtator.

Ofrojme kurse:

  • Per te gjitha moshat dhe nivele te ndryshme (elementary, intermediate, advanced)
  • Kurse ne grup ose individuale
  • Kurse pergatitore per certifikatat: FCE, CAE, CPE, TOEFL, TOEIC, IELTS (general and academic traning)

Cdo gje qe ju kerkoni mund ta gjeni tek ne. Bashkuhuni me ne dhe ju premtojme qe do leme kujtime te embla dhe impakt pozitiv ne “perleshjen” tuaj me gjuhen e huaj.