Online english course

Kurs anglisht online permes Skype

Koha e kufizuar po ju pengon se mesuari Anglisht? Zbuloni me shume reth mesimeve Anglisht nepermjet internetit.

Me detyrimet dhe pergjegjesite e jetes te cilat sa vijne dhe shtohen, e kemi te veshtire te perballemi me punen, studimet dhe jeten private me sukses. Mund te jesh nje nga ata persona qe je i gatshem te mesosh Anglisht ose te permiresosh aftesite e tua ne kete gjuhe, por largesia dhe mungesa e kohes te pengojne te marresh nje hap te tille ose dhe te shuan entuziasmin. Per kete arsye, stafi drejtues i BeeSmart language school i lindi ideja te ofroj edhe kurs anglisht online, individualisht ose ne grupe.

Fale mrekullive te teknologjise, ne jemi ne gjendje tju mesojme Anglisht nga komforti e shtepise suaj, duke dhene te njejtat fryte sikur te ishit prezent fizikisht ne klase. Perkushtimi dhe gatishmeria jone tju mesojme Anglisht qendron i pandryshueshem, qofte balle per balle apo nepermjet internetit. Ne fakt, duhet ta konsideroni veten tuaj ne nje avantazh te madh perderisa do te kurseni kohe te cmuar, nese vendosni te zhvilloni mesime online.

Ftesa eshte e hapur per kedo, pavaresisht kombesise apo moshes. Nje thirje te vecante ju bejme emigranteve apo Shqiptareve qe banojne ne vende te ndryshme te botes ose ne Kosove, qe kjo eshte nje thirje e vecante dhe mundesi e mrekullueshme posacerisht per ju.
Mbase eprori juaj ju kerkon te permiresoni Anglishten ose deshironi te jepni nje provim nderkombetar si IELTS apo TOEFL CPE, CAE etj. Ne mund t’ju ndihmojme te arrini ambiciet tuaja dhe e bejme me kenaqesi, mjafton qe ju te deshironi te ecni perpara ne jete, pavarsisht ku ndodheni sot. Ne kete menyre po beni nje investim te zgjuar ne jete.
Na kontaktoni ne adresat tona ketu per me shume informacion. Jeni te mirpritur ne qendren Beesmart