CAE

Licensat e Cambridge

Universiteti Cambridge i Anglise ofron nje game te gjere provimesh dhe standardized tests te cilat nje i interesuar mund ti synoje me qellim qe te studjoj jashte shtetit ose te zhvilloje kualifikimet e tij. Ajo qe duhet te theksojme ketu eshte qe nje student I cili deshiron te studjoj jashte shtetit duhet te konsultohet me kolegjin perkates se cfare lloj certifikimi ai universitet kerkon per certifikimin e gjuhes angleze. Cdo universitet ose insitucion arsimor ka bere lidhjet apo bashkepunimet e veta me institucionet qe prodhojne teste te pergjithshme.

Me poshte mund te shikoni nje tabele permbledhese te testeve te ndryshme qe organizohen dhe administrohen nga Univeristeti Cambridge i Anglise. Aty pershkruhet dhe niveli perkates i cdo testi. Zakonisht ne Britanine e Madhe, kerkohet testi IELTS (International English Language Testing System) per dike qe deshiron te studjoj ne Angli.

Per me teper informacion vizito www.cambridgeenglish.org

Kurs per Certificate of Advanced English (CAE).
london-asian-african-studies-england-big-ben

  • Grupe me 5-6 persona
  • Mesimi teresisht ne Anglisht
  • Metoda bashkohore
  • Special classes
  • Ambient miqesor dhe i rehatshem
  • Staf i besueshem
  • Cmimi 500 lek/ora