IELTS

IELTS General Training

 • Fillon ne 15 Shtator
 • Grupe me 5-6 persona
 • Mesimi teresisht ne Anglisht
 • Nje seance ekstra ne jave falas
 • Metoda bashkohore
 • Special classes
 • Ambient miqesor dhe i rehatshem
 • Staf i besueshem
 • 4 Muaj/32000 L

IELTS Academic Training

 • 4-8 Muaj
 • Grupe me 5-6 persona
 • Mesimi teresisht ne Anglisht
 • Nje seance ekstra ne jave falas
 • Metoda bashkohore
 • Special classes
 • Ambient miqesor dhe i rehatshem
 • Staf i besueshem
 • Cmimi 600 lek/ora

Cfare eshte testi IELTS? A eshte i duhuri per mua?

Testi i IELTS (International English language Testing System)

eshte nje provim ose test formal i gjuhes angleze i mirenjohur ne nivel nderkombetar. Mbi 9000 organizata ne 140 shtete duke perfshire Shqiperine njohin dhe perdorin IELTS si kriter seleksionimi me shume…

Cmimet

Cmimi ne grup eshte 500 leke/ ora (60 min) per nivele me te avancuara.
Viti shkollor ndahet ne dy simestre (Tetor-Janar dhe Shkurt-Maj) qe perbehen nga kater muaj dhe nje simester veror 2 muaj (qershor-korrik).

Seancat individuale fillojne nga 1500 leke ora. Per certifikata te ndryshme (FCE, CAE, TOEFL, IELTS) cmimi i seances eshte 1500 leke ora.
Kur nje student regjistrohet ne kurs, atehere shlyhet dhe pagesa per simestrin e pare. Per nje student fillestar e gjithe pagesa per nje simester eshte 20 000 leke te reja dhe per nivele me te avancuara 32 000 leke te reja. Me poshte kemi vendosur nje tabele ne te cilen mund ti shikoni cmimet hollesisht. (tabela) me shume…