Sherbime

Ne Qendren BeeSmart aktualisht studentet dhe te interesuarit mund te ndjekin kurse ne dy gjuhe,Kurse Anglisht dhe Kurse Greqisht. Kurset qe ne zhvillojme ofrohen per nivele te ndryshme duke filluar nga fillestari deri ne nivele te avancuara.
Studentet mund te zgjedhin te regjistrohen ne nje grup ku po mesojne nje gjuhe nga e para dhe gjithashtu te regjistrohen ne nje grup ku ata mund te pergatiten per licensat nderkombetare si FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL.
Kurset ofrohen ne grup ose individuale. Cdo grup perbehet jo me shume se 6 veta. Seancat zgjasin dy ore (120 min) dhe zhvillohen 2 here ne jave. Nje seance e trete ofrohet falas ku studentet marrin pjese tek rrethi letrar. Frekuentimi eshte i lire por vlera e kesaj seance eshte shume e cmueshme sepse eshte nje seance shume e vecante ku studjohen libra ne gjuhe te huaj dhe ka nje kohe komunikimi dhe argetimi midis gjithe pjesetareve te grupit. Te komunikosh ne gjuhen perkatese qe deshiron te mesosh dhe te jesh ne kontakt me libra letrare konsiderohet si nje nga menyrat me efektive per te zoteruar gjuhen dhe per te fituar kompetence. Prandaj dhe ne i kushtojme nje kohe te vecante ketij fakti shume te rendesishem.

Cmimet

Cmimi ne grup eshte 300 leke/ ora (60 min) per nivelin fillestar.
500 leke/ ora (60 min) per nivele me te avancuara.
Viti shkollor ndahet ne dy simestre (Tetor-Janar dhe Shkurt-Maj) qe perbehen nga kater muaj dhe nje simester veror 2 muaj (qershor-korrik).

Seancat individuale fillojne nga 1500 leke ora. Per certifikata te ndryshme (FCE, CAE, TOEFL, IELTS) cmimi i seances eshte 1500 leke ora.
Kur nje student regjistrohet ne kurs, atehere shlyhet dhe pagesa per simestrin e pare. Per nje student fillestar e gjithe pagesa per nje simester eshte 20 000 leke te reja dhe per nivele me te avancuara 32 000 leke te reja. Me poshte kemi vendosur nje tabele ne te cilen mund ti shikoni cmimet hollesisht. (tabela)

Kurse Anglisht Seanca / Jave Seanca / Muaj Cmimi / Ore Cmini / Sezon
GetStarted (nivel fillestar) anglisht,greqisht 2 Seanca / 120 min 32 Seanca / 4 Muaj 300 20000
TOEFL, KET, FCE, CAE, IELTS (nivel i avancuar), greqisht avancuar 2 Seanca /120 min 32 Seanca / 4 muaj 500 32000

* Të gjithë kursantët bëhen automatikisht pjese e rethit letrar dhe përfitojnë një seancë ekstra në javë tërësisht FALAS. Libra jashtëshkollorë, kohë bisedimi, shkëmbim idesh dhe eksperiencash ju presin në reading club.

 

Metodat

BeeSmart bashkepunon me disa nga shtepite botuese me te mirenjohura ne fushen e gjuheve te huaja (Anglisht dhe Greqisht )

McMillan

  1. Longman
  2. Express Publishing
  3. Cambridge University press
  4. Σαββάλας

Paralele me metodat qe jane pjese e korrikulumit, ne klase lexohen libra letrare jashteshkollore dhe broshura te tjera si artikuj, lajme dhe kronika nga gazeta apo revista te huaja te cilat mbeshtesin mesimdhenjen dhe promovojne nje perparim te padiskutueshem tek studenti.